Communicatieadvies

Als communicatieadviseur kan ik jouw organisatie adviseren op het gebied van interne en externe communicatie. Afhankelijk van jouw wens heb ik óf een adviserende rol, óf een combinatie van advies en uitvoering.

Wat kan ik onder andere voor je doen?

  • opstellen communicatiestrategie (incl. uitvoer)
  • communicatieplanning maken
  • schakelen met stakeholders en de neuzen dezelfde kant op krijgen
  • actief bijdragen aan kennisdeling op communicatiegebied
  • adviseren over zaken zoals positionering, huisstijl en tone of voice
  • schrijven, beoordelen en/of redigeren van on- en offline communicatiemiddelen (artikelen, interviews, podcasts, socialmediaberichten, nieuwsbrieven, presentaties, rapporten etc.)

Graag denk ik met je mee welke vorm het beste bij jouw organisatie(doelen) past. Eerder werkte ik o.a. voor KLM en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

‘Odile weet als geen ander de visie en strategie van de organisatie te vertalen naar verrassende communicatieproducten. Met haar creatieve en professionele content weet zij alle doelgroepen te (ver)binden, informeren en te inspireren. Odile is een fijne sparring- en gesprekspartner voor zowel communicatie-collega’s als voor het (strategisch) management. Door haar analytische vermogen en daadkracht weet zij de beste adviezen en oplossingen voor de meest complexe vraagstukken te vinden.’

Sanne Prins

Coördinator Contentteam UBR (ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties)

Samenwerken?